14-årig motorcykelförare dör BMW Sedan kraschar in i honom i Thalang

Thalang –

En 14-årig förare dödförklarades på platsen efter att en BMW kolliderade med hans motorcykel i distriktet Thep Krasattri.

Thalangpolisen underrättades om olyckan på onsdagskvällen (5 junith) på Thep Krasattri Road norrgående körfält vid en U-sväng nära en bensinstation. Räddningspersonal och Phuket Express anlände till platsen för att hitta den skadade motorcykeln och BMW sedan på vägen.

Den 14-årige ryttaren var från Thalang och dödförklarades på platsen. Hans namn undanhölls på grund av hans ålder. Föraren av BMW:n, identifierad endast som Mr. Phontoe, 40, från Thakua Thung, Phang Nga, presenterade sig på Sakoo polisstation som ligger cirka 10 kilometer från platsen. Herr Phontoe hade lämnat BMW:n på olycksplatsen och lämnat platsen men presenterade sig sedan på polisstationen nästan omedelbart.

Offrets vän, identifierad endast som Mr. Eakkapong, eller Eak, berättade för The Phuket Express att han körde i närheten på en annan motorcykel. Mr. Eaks motorcykel gick sönder när han försökte göra en U-sväng. Offret och Mr. Eak försökte ta reda på orsaken till motorcykelns mekaniska fel när olyckan ägde rum.

Thalang-polisen har ännu inte identifierat eventuella rättsliga anklagelser för sedanföraren. Thalangpolisöversten Nikorn Choothong berättade för Phuket Express att ett alkoholtest genomfördes på Mr. Phontoe men att han inte var över den lagliga gränsen.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.