UPPDATERING: Berömd tidigare förrymd thailändsk fånge anländer till flygplatsen Nakhon Si Thammarat från Indonesien

Nakhon Si Thammarat -

En framstående rymd fånge anlände direkt till Nakhon Si Thammarat internationella flygplats från Indonesien.

Våra tidigare berättelser:

Polisen jagar en thailändsk fånge som rymde medan han behandlades på ett sjukhus i Nakhon Si Thammarat i oktober 2023.

Den thailändska kriminalvårdsavdelningen har ökat beloppet för en belöning från 100,000 1,000,000 baht till XNUMX XNUMX XNUMX baht för alla som ger detaljer som leder till gripandet av en framstående rymd fånge i södra Thailand.

En manlig misstänkt som hjälpte en framstående fånge i Nakhon Si Thammarat att fly från ett sjukhus och undvika polisen greps medan fången själv fortfarande är på flykt.

En framstående rymd fånge i Nakhon Si Thammarat är fortfarande vid liv efter en utdragen skottlossning med thailändsk polis på en bergskedja i Trang.

En framstående rymd fånge i Nakhon Si Thammarat som gjorde en vågad flykt förra året och senare inblandade i en skjutstrid med polisen, som flydde igen, greps enligt uppgift i Indonesien på torsdagen (30 maj)th).

Nu till uppdateringen:

Tisdagen den 4 juni, kl. 5, anlände ett Gulfstream G40 lyxcharterflyg, med kapacitet för 550 passagerare, direkt från Indonesien till Nakhon Si Thammarat International Airport.

Ombord fanns den tidigare förrymde fången, Chaowalit Thongduang, även känd som "Pang Nanod". En kontingent på över 200 officerare och tio fordon var närvarande på flygplatsen för att säkra hans överföring. Han eskorterades därefter till Nakhon Si Thammarats polisstation, som ligger cirka 26 kilometer från flygplatsen, där han för närvarande hålls fängslad.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.