Discover Phuket PRIDE 2024

PRESSMEDDELANDE:

"Discover Phuket PRIDE 2024" kommer att öppna ett utrymme för HBTQ+-gemenskapen både lokalt och internationellt.
En storslagen parad börjar vid evenemangen klockan 5 med en konsert med Gam Wichayanee, Mum Laconics, Patcha Chunudom och Ben Chalatitand. Sedan thailändsk känd superstjärna ledd av Mick Thongraya, Aof Chanapol, DJ Bookko, Kai Varayuth, Big Thongpoom och många kändisar.

 

Evenemang kommer att äga rum den 29 juni; att främja Phuket som en ö som välkomnar "en och alla" och att stärka turismen plus vår lokala ekonomi.
Vi ses i Gamla stan i Phuket (Talat Yai) från 5 till midnatt.
Den stora paraden börjar klockan 5 "Upptäck Phuket PRIDE 2024 @ Old Town"

– En storslagen PRIDE-parad med många lokala företag och organisationer plus en överstor regnbågsflagga kommer att väva sig igenom den gamla staden i Phuket

– En livekonsert framförd av några välkända thailändska artister och kändisar

– Sex "Check In"-punkter runt Phuket City som marknadsför "The Month of PRIDE"

– Utbildningsevenemang om eget välbefinnande och förebyggande av oönskade hälsoproblem

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.