Berusad amerikansk man greps efter att ha stulit mobiltelefon från utländsk kvinna på Kata Beach

Kata –

En berusad amerikansk man greps efter att han stulit en mobiltelefon från en kvinnlig utlänning på Kata Beach.

Ett videoklipp av en utländsk man som stjäl en mobiltelefon från en utländsk kvinna som badade vid Karon Beach gick viralt på sociala medier i söndags (2 juni)nd). Karonpolisen berättade för Phuket Express att mannen i fråga är en amerikansk turist som var kraftigt berusad. Den utländska kvinnan såg den utländska mannen stjäla hennes mobiltelefon som hon hade placerat på stranden medan hon befann sig i havet nära stranden.

Hon kom genast upp ur vattnet för att stöta på tjuven som envist försökte hålla i hennes telefon. Phuket livräddare skyndade sig för att hjälpa henne att fånga den utländska mannen och lämna tillbaka hennes telefon innan de ringde polisen. Många vittnen såg händelsen och den misstänkte fördes till Karons polisstation.

Den utländska kvinnan ville inledningsvis inte vidta rättsliga åtgärder mot mannen eftersom hon fick tillbaka sin mobiltelefon.

Karonpolisen valde dock att väcka åtal mot den utländska mannen för att vara till allmän olägenhet. Namnen på de båda inblandade utlänningarna lämnades inte ut av relevant polis.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.