Surat Thani välkomnar första flyget från Kazakstan

Surat Thani –

Det första direktflyget från Kazakstan anlände till Surat Thani International Airport på fredagen (31 majst). Surat Thani är hem för Samui och Pha Ngan Island.

Surat Thanis viceguvernör Nantawat Jaroenwan och Surat Thanis internationella flygplatsdirektör Suksawat Sukwanno presenterade sig på flygplatsen. De välkomnade turister på det första flyget från Scat Airlines som är direktflyget från Almaty.

Flyget anlände med 212 passagerare. Flygbolaget erbjuder direktflyg från maj till september var tionde dag i år, vilket kommer att vara totalt 13 flygningar.

Flygplatsdirektören Mr. Suksawat sa från början av detta år till den 29 aprilth, det finns totalt 95,463 75,080 kazakstanska turister som besökte Thailand. De flesta av dem var "första besök"-turister i familjer med resegrupper. De spenderar i genomsnitt 220,000 XNUMX baht per resa och person. Thailand väntar sig XNUMX XNUMX kazakstanska turister i år.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.