Thailändska Youtubers får böter efter att ha kört på stranden i Chumphon

FOTO: MGR Online

Chumphon –

En thailändsk Youtuber och hans team bötfälldes med 5,000 XNUMX baht vardera efter att de kört sedan på en strand i Lang Suan-distriktet.

En thailändsk Youtuber som har mer än 14 miljoner prenumeranter lade upp videoinnehållet den här veckan. Han och hans team körde sedanen på en strand i Pak Nam för viralt innehåll men sedanen fastnade i sanden och de fick hjälp av lokala invånare att dra sedan upp ur sanden med en pickup. Många tonåringar tog bilder med YouTubers under händelsen.

Pak Nam Lang Suan-polisen, som inte tyckte att det virala jippot var humoristiskt, avslöjade att fyra personer från Youtube-kanalen presenterade sig för polisen. De identifierades endast som Mr. Tongchai, 28, Mr. Prommet, 27, Mr. Sanhawat, 24 och Mr. Sangjar, 22. De berättade för polisen att de körde sedanen på stranden för att göra innehåll till kanalen.

De anklagades för att ha orsakat allmänt problem eller irritation och de fick böter på 5000 150 baht vardera, eller cirka XNUMX amerikanska dollar.

Phuket Express noterar att Youtubers också offentligt bad om ursäkt för jippoet.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.