Thailand kommer att stå värd för Pride Nation Samui International Festival

PRESSMEDDELANDE:

Thailand förbereder sig för att vara värd för "PRIDE NATION SAMUI INTERNATIONAL FESTIVAL" på ön Koh Samui nästa månad. Det storslagna firandet kommer att välkomna turister från hela världen och visa Thailands stöd för ett inkluderande samhälle.

Denna kommande festival kommer att ha temat "Let's Join PRIDEradise" och arrangeras i samarbete med den thailändska regeringen och privata myndigheter, nämligen Thailands turistmyndighet, Surat Thani-provinsen och RS MULTIMEDIA & ENTERTAINMENT.

Festivalen förväntas förvandla Samui Island till ett nav för att fira Pride Month för turister från hela världen, särskilt från Sydostasien. Den föreslår en turism och ekonomisk uppsving inför Samuis högsäsong, genom att locka över 100,000 XNUMX turister.

Dessutom hålls festivalen för att fira godkännandet av ett lagförslag om jämställdhet i äktenskap för att legalisera samkönade äktenskap i Thailand. Levande och upplyftande aktiviteter utlovas, som Sunset Parade, en musikfestival, fester, seminarier och workshops.

Vid detta tillfälle har guvernören begärt att lokala hotell och restauranger varmt välkomnar besökare och håller rimliga servicepriser.

PRIDE NATION SAMUI INTERNATIONAL FESTIVAL kommer att äga rum från 24 juni till 29 juni.

Förutom detta evenemang på Samui Island kommer Thailand att stå värd för Pride Celebration and Drag Festival i Bangkok, för att betona landets engagemang för att omfamna mångfald och stödja jämställdhet.

Det föregående är ett pressmeddelande från den thailändska regeringens PR-avdelning.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.