Filippinsk förare skadad efter att en palm slog i en bil på vägen i Thalang – VIDEO

FOTO: Phuket Hotnews

Thalang, Phuket-

Onsdagskvällen den 15 maj 2024 fick en filippinsk kvinna nackskador när en palm, som ryckts upp av hårda vindar och kraftigt regn, föll på hennes bil i Thalang. Olyckan inträffade på huvudvägen Thep Krasattri i norrgående körfält nära Baan Phon, Sri Sunthorn, runt 6:00

Maymay, 47, utan efternamn angett, körde när det dåliga vädret fick palmen att kollapsa på mittreservatet, och sedan träffade hennes bil och orsakade avsevärda skador på fronten. Kraften från stöten ledde till att hennes bil körde ur kurs och kraschade in i en vägskylt.

Räddningspersonal kom snabbt till platsen och Maymay transporterades snabbt till ett närliggande sjukhus för behandling. Myndigheterna har bekräftat att hennes skador främst var på hennes hals, även om hennes exakta tillstånd är okänt vid presstillfället.

Lokala vittnen rapporterade till The Phuket Express att vädret hade tagit en vändning till det sämre strax före olyckan, där palmens fall ledde till en tillfällig körfältsblockering på den livliga vägen. Thalangpolisen utreder händelsen och har utfärdat en påminnelse till alla bilister att vara vaksamma och köra säkert under ogynnsamma väderförhållanden.

FOTO: Phuket Hotnews

VIDEO: Newshawk Phuket

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.