Sex Patong-transpersoner får böter efter att ha attackerat transpersoner från Pattaya

Patong/Pattaya:

En konfrontation som involverade sex personer resulterade i att var och en ålades böter på 1,000 XNUMX baht efter ett bråk med en transgender thailändsk turist från Pattaya på Bangla Road, Patong.

Incidenten, som fångades i en allmänt spridd video på sociala medier på tisdagen (14 maj), ägde rum cirka 3:30 utanför en oidentifierad lokal anläggning i Phuket.

Överste Chalermsak Hernsawat, chefen för Patongs polis, lämnade denna information till Phuket Express.

De inblandade personerna, som alla är anställda på Bangla Road, kallades till Patongs polisstation. De fick böter för att ha engagerat sig i en tvist och skapat ordningsstörning i ett allmänt område. Turisten från Pattaya, som var föremål för attacken, har ännu inte lämnat in ett formellt klagomål till myndigheterna och rapporteras ha avvikit från Phuket.

Phuket Express har erkänt att Patong-polisen har undanhållit detaljer om identiteten på de sex individerna och omständigheterna som utlöste bråket.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.