Koh Samui lanserar kulinarisk kampanj för att öka turismen

PRESSMEDDELANDE: 

Koh Samui har lanserat en kulinarisk kampanj för att lyfta fram dess status som Thailands ledande wellness-destination, med ett initiativ som heter "SAMUI SAVOR, Beyond Boarding Pass, Beyond Health ...genom smak." Kampanjen är ett samarbete mellan Bangkok Airways, Bangkok Dusit Medical Services, Thailands turistmyndighet och olika lokala partners.

Kampanjen erbjuder rabatter till besökare som visar sitt boardingkort på någon av de 42 deltagande restaurangerna på ön och chansen att vinna inrikesflygbiljetter. Initiativet spänner över ett brett spektrum av matställen, från Michelin-guiden godkända fina restauranger till lokala matställen, kaféer och hälsocentrerade matställen.

Ploenphit Kosonyuthasan, chef för Tourism and Alliance Marketing Promotion på Bangkok Airways, förklarade att initiativet syftar till att uppmärksamma Koh Samuis olika gastronomiska erbjudanden, vilket stödjer dess dubbla rykte som en destination för både matälskare och wellnesssökande.

Förutom att stärka turismen, är kampanjen utformad för att stödja lokala restauranger och främja hållbar turism på ön. Den pågår från 20 maj till 30 september, under vilken middagsgäster kan delta i en lottdragning för att vinna ett av 20 inrikesflygpriser för två, vilket förstärker lockelsen av att besöka Koh Samui under dessa månader.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.