Fem försäljare arresterade med 205 illegala cigaretter och e-cigaretter i Patong

Patong –

Poliser arresterade fem thailändska försäljare på Bangla Road och Patong Beach, med totalt 205 e-cigaretter och illegala cigaretter beslagtagna.

Administrativa tjänstemän i Phuket berättade för Phuket Express att på tisdagen (14 majth) de arresterade totalt fem thailändska misstänkta. De hittades sälja e-cigaretter och illegala cigaretter (med obetald skatt) på Bangla Road och på Patong Beach.

Från dem beslagtogs totalt 166 e-cigaretter och 39 illegala cigaretter (med obetald skatt). De fördes till Patongs polisstation. Namnen på de gripna lämnades inte ut till pressen.

De står inför anklagelser för att ha brutit mot förbudet mot försäljning av elektroniska cigaretter och vaping-vätskeprodukter, samt olaglig import eller innehav av varor som är obeskattade, begränsade eller förbjudna.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.