Ung rysk fotgängare dör efter att ha blivit påkörd av en lastbil i Rassada

Rassada –

I Rassada inträffade en tragisk incident när en ung rysk kvinna blev dödligt påkörd av en pickup när hon korsade förbifartsvägen.

Klockan 2 på måndagen (17 maj) fick polisen i Phuket City en rapport om olyckan, som ägde rum i södergående körfält av förbifartsvägen (Chalerm Phrakiet Rama 13 Road) i Rassada. Räddningstjänster och Phuket Express sändes till platsen nära Samkongs tunnelbana.

Vid ankomsten upptäckte myndigheterna en pickup på vägbanan och, femton meter bort, kroppen av en utländsk kvinna, täckt av blod. Offret identifierades senare som 23-åriga Karina Medvedeva, en rysk medborgare.

Enligt vittnen färdades pickupen i hög hastighet när Medvedeva plötsligt klev ut på vägen framför fordonet. Polisen undersöker för närvarande CCTV-bilder för att fastställa nästa steg för rättsliga förfaranden.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.