Phuket City of Gastronomy Food Festival är på gång - FOTO TUR

Phuket -

Phuket City of Gastronomy Food Festival 2024, pågår till tisdag 14 majth, vid Saphan Hin i Phuket Town.

Evenemanget inleddes på fredagskvällen (10 majth) ledd av Phukets guvernör Sophon Suwannarat. Guvernör Sophon sa till The Phuket Express, "Phuket är en UNESCO: s världsarvslista som har listats som en kreativ stad för gastronomi 2015, vilket var den första staden i Thailand och i ASEAN-länderna."

"Det finns mer än 180 matstånd och 11 foodtrucks som har skaldjur, lokal mat från Phuket och många andra sorters mat med levande musikuppträdanden på flera scener. Vänligen kom och gå med på den stora matfestivalen med utsökt mat på denna underbara plats nära havet.”

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.