Kvinna på apoteket allvarligt skadad efter att ex-pojkvän attackerat henne med syra i Chalong

Chalong –

En anställd på ett apotek i Soi Ta-iad, Chalong, har fått allvarliga skador efter att hennes ex-pojkvän attackerat henne med syra.

Chalong-polisen berättade för Phuket Express att de underrättades om händelsen klockan 11:45 på tisdagen (7 maj)th) på ett oidentifierat apotek i Soi Ta-iad-området. De kom till platsen för att hitta en vältad motorcykel framför apoteket, och i närheten, blodfläckar och en gul flaska.

Den skadade thailändska kvinnan Nee (alias), 40, hade redan förts till ett närliggande sjukhus. Polisen åkte till sjukhuset där den skadade kvinnan hade fått skador från brännskador i ansikte och kropp. Hon berättade för polisen att hennes ex-pojkvän attackerade henne med syra.

Ett vittne berättade för polisen att hon/han hörde skrik innan de hittade den skadade kvinnan som är anställd på apoteket.

Vid presstid är den oidentifierade misstänkte fortfarande på fri fot med polisen som genomför en utredning för att hitta den ansvariga.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.