Tysk motorcykelförare greps för rattfylleri i Patong

Patong –

En tysk motorcykelförare greps för rattfylleri på onsdagen (8 majth).

Patongpolisen berättade för Phuket Express att de hade satt upp en poliskontroll nära delfinkorsningen (lokalt namn) på Taweewong Road i Patong. Klockan 3 stoppades en misstänkt manlig utländsk motorcykelförare vid polisens kontrollstation.

Han fick ett alkoholutandningsprov. Testet visade 103 milligram procent alkohol vilket var långt över den lagliga alkoholgränsen på 50. Ryttaren identifierades av polisen endast som en 45-årig tysk medborgare.

Han fördes till Patongs polisstation för att åtalas för rattfylleri. Han lämnade inte omedelbart ett uttalande till media.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.