Myanmar Man drunknar efter att ha ignorerat den röda flaggan på stranden i Patong

Patong –

En man i Myanmar drunknade efter att han ignorerade röda flaggor på en strand i Patong.

Patongpolisen berättade för Phuket Express att de underrättades om att Nay Myo Zaw, 20, medborgare i Myanmar, hade försvunnit i havet vid Kalim Beach i Patong i söndags (5 maj)th) klockan 12:23. Räddningsdykare skickades ut för att söka efter honom.

Klockan 1 på måndag (50 majth) Patongpolisen underrättades om en kropp som spolades upp på Kalim Beach. Offrets mamma gick personligen till platsen för att bekräfta med polisen att kroppen var Mr. Nay som hade försvunnit efter att ha badat i havet.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.