Förlorade och upphittade: Phuket-polisen hjälper kinesiska turister att hämta bortglömd telefon

Patong —

Den 4 maj 2024 rapporterade lokala medier i Phuket om en grupp kinesiska turister som fick en telefon hämtad efter att ha glömt den i en skåpbil på väg till Patong den 2 maj.

Enligt lokala medier i Phuket ska två kinesiska turister ha använt en skåpbilstjänst för att resa till Patong klockan 2:2 den XNUMX maj. Men de lämnade sin telefon i skåpbilen och enligt uppgift använde de GPS-teknik för att upptäcka den senaste platsen där den kan vara.
De ska ha hyrt en lokal motorcykeltaxi och följde GPS-signalen men det lyckades inte.
Det rapporterades att de senare sökte hjälp från en thailändsk nyhetsbyrå för att samordna med relevanta byråer för att hitta sin telefon eftersom den var mycket viktig för dem, enligt lokala medier i Phuket.


Efter att ha mottagit rapporten samordnade den thailändska nyhetsbyrån Phukets turistpolis och lyckades hitta deras telefon. De två kinesiska turisterna fick tillbaka sin telefon och de var mycket glada och imponerade av Phuketpolisens arbete.
De två kinesiska turisterna uttryckte sin tacksamhet till Phukets polis, goda medborgare och skåpbilsföraren som behöll sin telefon och lämnade tillbaka den till de rättmätiga ägarna.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.