Rider överlever som Fire Guts elektrisk motorcykel i Thalang – VIDEO

Thalang –

I Thalang undkom en motorcykelförare med nöd och näppe skada när hans elmotorcykel fattade eld på Thep Krasattri Road.

Föraren, en 28-årig lokalinvånare som bara identifieras som Mr Wichutat, färdades norrut nära det nationella bostadsområdet i Baan Phon, Sri Sunthorn, när han märkte att hans motorcykel saktade ner och avgav rök på grund av ett överhettat batteri.

Han stannade genast och tog avstånd från fordonet.

Förbipasserande, inklusive en barmhärtig samarit, ingrep snabbt med två brandsläckare, och en vattenbil från ett närliggande privat företag hjälpte till med att släcka lågorna.

Även brandmän från Srisunthorns kommun kallades till platsen. Trots deras ansträngningar förtärdes motorcykeln av branden. Lyckligtvis var ryttaren oskadd i händelsen.

Wichutat berättade för Phuket Express att han hade köpt den elektriska motorcykeln för nästan ett år sedan.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.