Utländska passagerare attackerar Phuket Tuk Tuk taxichaufför

Phuket-

En oenighet om betalning av taxibiljett blev våldsam när en utländsk passagerare överföll en Tuk Tuk-förare i Phuket. Bråket, inspelat på video och spridits brett på sociala medier, inträffade efter en tvist om hur mycket pengar som hade betalats på vägen från Patong till Karon.

Incidenten, som ägde rum fredagen den 26 april, började när de två parterna kom överens om en biljett på 400 baht. Men när den nådde destinationen krävde den oidentifierade utländska passageraren, som påstod sig av misstag ha överlämnat en 1,000 100 Baht-sedel istället för XNUMX Baht-sedlarna som var avsedda för biljettpriset, växling. Föraren bestred kravet och föreslog att de skulle lösa ärendet på en lokal polisstation.

Situationen eskalerade när passageraren tog till fysisk aggression, slog förarens ansikte och tog tag i hans nacke. Videon, som postades av en Facebook-användare måndagskvällen den 29 april, slutar abrupt utan ytterligare detaljer om efterdyningarna av händelsen.

De lokala myndigheterna har ännu inte släppt något uttalande och det aktuella tillståndet för Tuk Tuk-föraren är okänt. Den utländska passagerarens namn och nationalitet är också okänt.

Ytterligare uppdateringar kommer att tillhandahållas om de görs tillgängliga av Phukets polis.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.