Turkisk motorcykelförare greps när han försökte skära poliskedjan i Phukets gamla stadsdel

Phuket-

Som ett snabbt svar på en medborgarlarm, grep polisen i Phuket en turkisk man som greps när han klippte av en poliskedja. Händelsen inträffade i en parkeringsförbudszon i Phukets gamla stadsdel Phang Nga Road.

Måndagen den 29 april informerades myndigheterna av en vaksam invånare om den utländska förarens försök att ta bort kedjan som säkrade hans motorcykel, som hade låsts av polisen för parkering i ett begränsat område. Phukets trafikpolis skickades omedelbart till platsen.

Vid ankomsten identifierade polisen personen endast som Alper, en 35-årig turkisk medborgare. Han greps under sitt försök att skära igenom kedjan. Det snabba gripandet understryker efterlevnaden av parkeringsreglerna och samhällets roll i att rapportera överträdelser.

Han greps och fördes till Phukets polisstation för att åtalas för att ha skadat statlig egendom, som har extremt hårda straff i Thailand, ovanpå illegal parkering. Det är inte första gången det har hänt nyligen, som ses nedan.

Liknande artikel:

En oidentifierad manlig utländsk motorcyklist fångades på kamera när han klippte av en poliskedja som användes för att immobilisera sin motorcykel, som var parkerad i en parkeringsförbudszon i Phukets gamla stadsdel.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.