Australisk motorcykelförare greps för rattfylleri i Patong

Patong –

En australisk motorcykelförare greps i Patong för rattfylleri på lördagen (27 april)th).

Patongpolisen berättade för Phuket Express att de hade satt upp en poliskontroll nära Dolphin-rondellen på Taweewong. Klockan 3 stoppades en misstänkt manlig utländsk motorcykelförare vid polisens kontrollstation.

Han fick ett alkoholutandningsprov. Testet visade 148 milligram procent alkohol som var över den lagliga alkoholgränsen på 50.

Ryttaren identifierades av polisen endast som Mr. Ben, 40, australiensisk medborgare. Han fördes till Patongs polisstation för att åtalas för rattfylleri. Han lämnade inte omedelbart ett uttalande till media.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.