Brittisk turist som får böter efter att en SUV har hyrt fast i sanden på Kamala Beach

Phuket-

A Brittisk turist i Phuket stötte på en oväntad omväg i sina resplaner när hans hyr-SUV fastnade i sanden på Kamala Beach. 26-åringen, vars identitet har undanhållits av myndigheterna, navigerade tidigare under dagen genom ett kraftigt skyfall med sin flickvän efter deras resa från Krabi till Kamala.

Det dåliga vädret påstås ha gjort vägen förrädisk, vilket ledde till att fordonet tappade kontrollen och efterföljande fastna i sanden.

Incidenten, som inträffade natten till den 22 april, föranledde Kamalapolisens ingripande morgonen efter att de fått rapporter om den strandade SUV:n vid Kamala Public Park. Förarens missöde resulterade i böter på 4,000 XNUMX baht för hänsynslös körning, eftersom han ansågs ha kört på en gångväg utan motiverad orsak, riskerat att skada andra och skadat egendom.

Dessutom höll biluthyrningsföretaget från Krabi den brittiska medborgaren ansvarig för olyckan och krävde en kompensation på 20,000 XNUMX baht. Namnet på hyresoperatören undanhölls av polisen.

Denna händelse tjänar som en varning för turister att följa lokala körregler, särskilt under ogynnsamma väderförhållanden, för att undvika liknande problem och ekonomiska skulder.

Relaterade artiklar:

En thailändsk förare fick böter på 1,000 XNUMX baht efter att ha kört sedan på Kamala Beach.

En utländsk man fångades på en viral video när han körde motorcykel på Kamala Beach.

I en nyligen inträffad incident som har väckt stor oro dök en video upp på nätet som visar en SUV som vårdslöst tävlar längs Baan Kai Beach på Pha Ngan Island, Surat Thani.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.