Flera fordonskollision på Thepkasattri Road i Phuket lämnar fyra personer skadade

Phuket—

Klockan 1:10, den 21 april 2024, fick Thalang-poliser en kollision med flera fordon från lokalbefolkningen på Thepkasattri Road, Thalang, Phuket.

Thalang räddningstjänst och poliser skickades till olycksplatsen och hittade en vit lastbil och en personbil i allvarligt skick efter att ha kolliderat med en gatubelysning. I närheten stod en ambulans från Mission Hospital Phuket parkerad vid vägkanten vid olycksplatsen och hade spår av en krasch framtill. av fordonet.


Men en oidentifierad patient, i ambulansen, var enligt uppgift oskadd av kollisionen och fördes omedelbart till Mission Hospital Phuket för en tidigare medicinsk nödsituation.

Som ett resultat av olyckan skadades totalt fyra skador inklusive skåpbilsföraren och tre personer från den vita lastbilen som senare fördes till Missionssjukhuset Phuket och Thalang Hospital. Olycksplatsen rapporterades ha en skarp kurva och ösregn.

Mr. Sakchai Bunrat, en ambulansförare från Mission Hospital Phuket, berättade för polisen att ambulansteamet levererade en patient till Mission Hospital Phuket. Passagerarbilen råkade dock ut för en olycka och krockade vid gatubelysningen. Sakchai parkerade sedan fordonet i närheten och slog på sirenen.

Medan han hjälpte de skadade från passagerarbilen, hörde Sakchai ett högt ljud av den vita lastbilen som bröt på långt håll innan han lätt träffade ambulansen och kolliderade med passagerarbilen. Lyckligtvis skadades ingen ambulanspersonal av olyckan.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.