Kanadensisk medborgare greps för kokaininnehav och olagligt arbete i Phuket

Patong, Phuket —

En 41-årig kanadensisk man greps i Patong, Phuket, för att ha innehaft ecstasy och kokain och arbetat utan arbetstillstånd den 19 april 2024.

Gripandet tillkännagavs för allmänheten av Patong-polisen ledd av Pol. Överste Chalermchai Hirsawat, chef för Patongs polisstation, den 21 april.

Gripandet var resultatet av en hemlig operation utförd av Patong-polisen. Den misstänkte greps på sitt hotellrum på Thaweewong Road i Patong, Phuket.

 

Under gripandet beslagtog polisen den misstänkte två kopior av thailändska sedlar (använda i hemlig operation), två ecstasy-piller och 0.30 gram kokain (inklusive förpackningar).

Den misstänkte, vars namn har undanhållits, åtalades för att ha arbetat utan arbetstillstånd och innehav av illegala droger för personligt bruk.

Prenumerera
Tanakorn Panyadee
Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.