Thailand ger en uppdatering om trafikolyckor den sjätte dagen i Songkran

Thailand -

Totalt 1,811 1,837 trafikolyckor, med 243 17 skadade och 11 dödsfall, rapporterades på onsdagen (16 april) av Department of Disaster Prevention and Mitigation (DDPM) under sex dagar (11 april - 17 april) av "Seven Days of Road" Säkerhetskampanj under Songkran (2024 april – XNUMX april) XNUMX.

Provinsen med flest dödsfall var Chiang Rai med 15 dödsfall.

Det totala högsta antalet olyckor var också Chiang Rai med 71 och det högsta antalet skador var Phrae med 68 skador.

Det rapporterades totalt 32 dödsfall, 242 trafikolyckor och 237 skadade den sjätte dagen (16 april) av kampanjen.

De flesta orsakades av för hög hastighet (37 procent). Cirka 84 procent av olyckorna involverade motorcyklar. De flesta trafikolyckor inträffade på motorvägar (41 procent) mellan 0:01 och 1:00

Totalt 1,564 1,593 trafikolyckor, med 206 16 skadade och 11 dödsfall, rapporterades på tisdagen (15 april) av Department of Disaster Prevention and Mitigation (DDPM) under fem dagar (11 april - 17 april) av "Seven Days Road Safety" Kampanj under Songkran (2024 april – XNUMX april) XNUMX.

Denna artikel dök ursprungligen upp på vår systerwebbplats TPN National.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika. Hans bakgrund är inom HR och Operations och har skrivit om nyheter och Thailand i ett decennium nu. Han har bott i Pattaya i ungefär nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser vänligen maila [e-postskyddad] Om oss: https://thephuketexpress.com/about-us/ Kontakta oss: https://thephuketexpress.com/contact-us/