Tonåring skadad i Pre-Dawn Brawl i Phuket Town

PHUKET-Ett våldsamt bråk tidigt på torsdagen nära Saphan Hin Public Park har lämnat en tonåring med allvarliga skador. Phuket City Polisen larmades om händelsen ungefär klockan 4:13 i Talad Yai-distriktet i Phuket City.

Vid ankomsten till platsen upptäckte polisen en skadad motorcykel, krossade ölflaskor, en järnstav och en blodfläckad kniv. Det 16-åriga offret hade redan transporterats till ett lokalt sjukhus med ett sticksår ​​i ryggen när myndigheterna nådde platsen.

Den skadade, identifierad endast som Mr. Bew, berättade för polisen att konfrontationen började när han och tre vänner förhörde en grupp på 10-15 personer angående en incident föregående dag som involverade bortskaffande av en motorcykelnyckel.

Situationen eskalerade när en medlem av den motsatta gruppen, kallad Mr. Bas, konfronterade Mr. Bew om ljudet från deras motorcyklar, vilket ledde till utbrottet av våld. Phukets polis förföljer aktivt de misstänkta som är inblandade i detta fall.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.