Rysk man arresterad i Phuket med 351 dagars överseende

Phuket -

En rysk man greps i Koh Kaew, Phuket City efter att han befunnits ha överskridit sitt lagliga visum med 351 dagar.

Phuket Immigration berättade för Phuket Express att de tidigare i veckan arresterade en misstänkt som endast identifierades som MR. SERGEY, en 46-årig rysk medborgare, på en väg i ett bostadsområde i Koh Kaew.

Gripandet följde efter att Phukets immigrationstjänstemän genom sitt datorsystem upptäckte att MR. SERGEY stannade över.

De spårade sedan upp honom. HERR. SERGEY hävdade att han först inte hade sitt pass och försökte fly från poliser och fly men misslyckades. Han fick några repor på knä, armar och fot under gripandet.

Mr. SERGEY reste in i Thailand med ett ICKE-IMMIGRANT 90 dagars visum för fem år sedan i september via Phukets internationella flygplats. Hans visum gick ut i april förra året. Han fördes till Phukets polisstation för att åtalas för övervistelse.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.