Finsk man greps i Patong för rattfylleri

Patong –

En finsk motorcykelförare greps i Patong för rattfylleri.

Patongpolisen berättade för Phuket Express att de tidigare i veckan hade satt upp en poliskontroll på Sawat Dirak Road. Klockan 3 stoppades en misstänkt manlig utländsk motorcykelförare vid polisens kontrollstation.

Han fick ett alkoholutandningsprov. Testet visade 114 milligram procent alkohol som var över den lagliga alkoholgränsen på 50.

Föraren identifierades först senare av polisen som Janne, 22, finsk medborgare. Han fördes till Patongs polisstation för att åtalas för rattfylleri. Han lämnade inte omedelbart ett uttalande till media.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.