Förare allvarligt skadad efter en pickup-krasch i Thalang

Thalang –

En förare har ådragit sig allvarliga skador efter att en lastbil kraschade i Thalang i måndags (1 april)st).

Kapten Thitiwat Arsasing vid Thalang-polisen underrättades om olyckan kl. 1 på Thep Krasattri Road söderut nära Heroines Monument i Sri Soonthorn sub-distrikt.

Räddningspersonal och Phuket Express anlände till platsen för att hitta den skadade pickupen på vägen. På mittreservatet hittade de den skadade palmen och milstolpen. Det skadade offret, Daecha Poesrisung, 34, fördes till ett närliggande sjukhus.

Vittnen berättade för polisen att pickup-föraren körde i hög hastighet innan han tappade kontrollen och kraschade in i centralreservatet.

Thalang-polisen sa att pickup-föraren kommer att ställas inför åtminstone hänsynslös körning som orsakar statlig egendomsskada.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.