Man greps efter att ha knivhuggit bartendern till döds i Phuket

Phuket – I en tragisk incident nära Phukets gamla stadsdel har en man gripits efter att ha knivhuggit en bartender med dödlig utgång framför en bar. Phuket City Police fick meddelande om händelsen klockan 4:30 på torsdagsmorgonen (28 mars). Bråket inträffade på en oidentifierad bar och restaurang belägen på Takua Pa Road i Talad Nuea-distriktet nära Phukets gamla stadsdel.

Offret, Mr. Manoch Kamkaew, 31 år gammal, fick allvarliga skador från tre knivhugg. Trots att han fördes till ett närliggande sjukhus, dödförklarades Manoch tragiskt.

Samma dag grep region 8-polisen den huvudmisstänkte, herr Apisit Eiamaksorn, vars ålder inte avslöjades, i Trang. Under gripandet beslagtog myndigheterna en kniv som Apisit påstås ha gömt i sin oidentifierade väns lägenhet.

Enligt rapporter körde Apisit på motorcykel när en grupp restaurangpersonal signalerade att han skulle stanna. Han förde ett samtal med en oidentifierad man som råkade vara hans flickväns ex-pojkvän. Mr. Manoch, en anställd på restaurangen, ingrep för att förhindra bråk. Manoch ska ha slagit Apisits huvud med en flaska. I vad han hävdar var självförsvar använde herr Apisit sedan en kniv, oavsiktligt, enligt Apisit, vilket resulterade i det dödliga resultatet.

Polisen i Phuket har anklagat Apisit för kroppsmisshandel som orsakat dödsfall och för att bära en kniv offentligt utan vederbörlig anledning. Apisit har erkänt att han knivhuggit Manoch men fortsätter att bekänna att det var i självförsvar, vilket sannolikt kommer att avgöra frågan av en domare i en thailändsk domstol. CCTV kommer också att ses över.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.