Tonåring skadad i våldsam sammandrabbning på Phuket Bridge

Phuket Town – En tonårspojke skadades i en våldsam konfrontation på Klong Koh Phee-bron i Phuket Town strax efter midnatt på tisdagen. Phuket City Police larmades av Vachira Phuket Hospital när offret, endast identifierad som Mr. Diew, lades in med en skottskada i foten.

Enligt polisrapporten skadades Diew under ett bråk som involverade skjutvapen och molotovcocktails. Bron, som ligger i distriktet Talad Nuea, blev en brottsplats där polisen senare hittade bevis på skärmytslingen, inklusive krossade glasfragment.

En följeslagare till Mr. Diew berättade för myndigheterna att attacken inträffade medan de färdades med motorcykel. De ska ha blivit överfallna av en grupp på fem tonåringar på två motorcyklar, som kastade molotovcocktails och avlossade skott mot dem.

Polisen i Phuket har inlett en intensiv utredning av händelsen och granskat CCTV-bilder från området för att identifiera de misstänkta. Denna händelse har väckt oro över ungdomsvåld i regionen, vilket har fått lokala myndigheter att uppmana till ökad övervakning och strängare upprätthållande av allmänna säkerhetsåtgärder.

Lokalsamhället väntar på ytterligare detaljer medan utredningen fortsätter, med hopp om att förövarna snabbt kommer att ställas inför rätta.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.