Koreansk man räddad efter att ha fallit medvetslös under dykning i Phang Nga

Phang Nga –

En koreansk man föll medvetslös efter att ha dykt i Similan National Park i Phang Nga.

Royal Thai Navy berättade för Phuket Express att de under den senaste helgen underrättades från en båtoperatör om att en 41-årig koreansk man föll medvetslös och inte andades efter att han avslutat ett dyk på Eight Island i nationalparkens område.

Han fick HLR medan han fördes till Thap Lamu-piren i det thailändska Mueang-distriktet. The Royal Thai Nany gav ingen uppdatering om den koreanske mannens tillstånd efter att han kom till sjukhuset och släppte inte heller hans namn till thailändska medier.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.