Ung rysk man dör efter att ha kört in sin motorcykel i en vägg i Phuket

Thalang-

En ung rysk man dog efter att han kraschade en motorcykel in i en husvägg i distriktet Thep Krasattri på söndagskvällen (24 mars).th)

Thalangpolisen underrättades om händelsen klockan 10:00 framför ett hus i Baan Don. Räddningspersonal kom till platsen för att hitta den skadade motorcykeln som satt fast mellan en elstolpe och väggen.

I närheten hittades kroppen av ryttaren, MR. EVGENII VIKTOROVICH, 25, rysk medborgare, framför huset. En hjälm hittades på platsen men det var oklart om den ryska ryttaren hade hjälmen på sig innan olyckan.

Vittnen berättade för polisen att motorcykelföraren tappade kontrollen i en kurva innan han kraschade in i väggen.

Detta är den andra stora olyckan där utländska turister har dödats i motorcykelolyckor i Phuket under de senaste dagarna.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.