Dödlig stor cykelkollision i Phuket krävde tre liv, lämnar en ung kvinna allvarligt skadad

Phuket—

Klockan 2:47, den 24 mars 2024, fick Chalong-poliser en olycksrapport om en stor cykel som kolliderade med en motorcykel på Wiset Road, Mueang Phuket, Phuket, och krävde tre människoliv och en allvarlig skada.

Phukets räddningstjänst och poliser skickades till olycksplatsen och hittade en blå stor cykel och en vit motorcykel vält på vägen. I närheten fanns två kroppar av utlänningar och en thailändsk kropp på vägen vars namn endast offentligt identifierades som Kristofer, 36, Magnus, 52, respektive Fru Kanokkan, 44.

En allvarligt skadad person hittades på olycksplatsen och identifierades offentligt endast som Mrs. Phattharawarin, 18. Nödpersonalen utförde första hjälpen innan de förde henne till Chalong sjukhus för omedelbar medicinsk behandling.

Vid ytterligare polisutredning rapporterades det att en utlänning och en thailändsk kvinna som cyklade på en blå stor cykel var på väg till Chalong Five Intersection Roundabout. Under tiden var en utlänning och en thailändsk kvinna som åkte på en vit motorcykel på väg åt samma håll.

På olycksplatsen kolliderade den blå stora cykeln med den mindre motorcykeln, vilket med våld orsakade trafikolyckor och allvarliga skador, enligt polisrapporten.

Polisen undersökte dock den lokala CCTV för att fastställa den exakta orsaken till olyckan innan de samordnade med offrens ambassader för att ytterligare kontakta deras familjer enligt lagen.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.