Kvinna arresterad med Baraku på restaurang i Cherng Talay

Thalang –

En kvinnlig restaurangchef greps med sju uppsättningar Baraku beslagtagna i Cherng Talay, Thalang.

Thalang District Officers slog till mot en restaurang i Cherng Talay tidigare i veckan. Många utländska kunder hittades med Baraku. Restaurangchefen som endast identifierades av polisen som Ms. I (alias) arresterades med sju uppsättningar färdiga Baraku och andra föremål som användes för Baraku beslagtogs. Hon fördes sedan till Cherng Talays polisstation.

Hon åtalas för innehav av obetald skatttobak och olaglig försäljning av förbjudna importerade föremål (Baraku och e-cigaretter). Namnet på barchefen och baren släpptes inte av tjänstemän. Shisha, eller Baraku, är olagligt i Thailand.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.