Turistpolisen och CP Alla öppna incidentrapporteringspunkter i 7-ELEVEN butiker

PRESSMEDDELANDE:

Turistpolisbyrån har samarbetat med CP All Public Company Limited för att upprätta incidentrapporteringspunkter för turister i 7-ELEVEN närbutiker, som initialt testade 20 stora turistdestinationer över hela landet.

Initiativet syftar till att öka bekvämligheten och säkerställa turisternas säkerhet, efter regeringens återöppning för utländska turister och ansträngningar för att främja landets turismbild.

Projektet började med att utbilda volontärer från Strong Tourism Community, samt säkerhetsvakter och anställda i 7-ELEVEN butiker, för att hjälpa turister effektivt. Deltagande 7-ELEVEN filialer kommer att ha utsedda rapporteringspunkter och utbildad personal redo att ge information och samordna med turistpolisen.

7-ELEVEN-butikerna är lättillgängliga och öppna 24 timmar om dygnet, vilket gör dem till idealiska platser för incidentrapporteringspunkter för att hjälpa turister snabbt. Detta projekt representerar ett samarbete mellan den offentliga sektorn, den privata sektorn och samhällen för att öka säkerheten och främja en positiv bild av Thailand inom turismen.

Införandet av rapporteringspunkter för turistincidenter i 7-ELEVEN butiker förväntas öka turisternas förtroende för deras säkerhet och stödja statens policy att växa Thailands turistindustri och generera inkomster för landet.

Det föregående är ett pressmeddelande från den thailändska regeringens PR-avdelning.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.