Tre utlänningar greps för rattfylleri i Patong

Patong –

En indier, en brittisk och en fransk förare greps i Patong för rattfylleri på tisdagen (19 mars)th).

Patongs trafikpolis berättade för Phuket Express att de tidigt på morgonen, klockan 1, satte upp en checkpoint i Patong.

De tre utländska förarna som greps vid checkpointen identifierades endast som Mr. Manoj, en indisk medborgare, 35, Mr. Myles, en brittisk medborgare, 26, och Mr. Alexandre, en fransk medborgare, 33. De fördes till Patongs polisstation. åtalas för rattfylleri.

Tillslaget mot att utlänningar beter sig illa kom igen efter Chalong-poliser tillfångatog två nyzeeländska medborgare som påstås ha vägrat att stanna för ett trafikbrott, undvek polisgripande och anklagades senare för att ha misshandlat en polis som förföljde dem i Chalong.

General Surachet Hakparn, den thailändska biträdande nationella polischefen har beordrat att återkalla visum för två nyzeeländska män inblandade i en påstådd virusangrepp på en thailändsk polis och svartlista dem från Thailand. De två männen ska också ha försökt muta polisen när de greps.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.