Brittisk man greps för att ha sålt kokain i Phuket

Karon –

En brittisk man greps i Karon för att ha sålt kokain och använt metamfetamin och kristallmetamfetamin.

Karonpolisen berättade för Phuket Express att de under den gångna helgen arresterade en misstänkt som endast identifierades som David, 45, brittisk medborgare, vid ett hyresrum på Tai Na Road i Karon. Han beslagtogs av kokain, kristallmetamfetamin och metamfetaminpiller. Phuket Express noterade att de exakta mängderna illegala droger som hittats inte släpptes av polisen.

Mr. David fördes till Karon polisstation för att ställas inför avgifter för olaglig innehav av kokain med avsikt att sälja och använda kristallmetamfetamin- och metamfetaminpiller.

Polisen har heller inte uppgett hur den misstänkte mannen upptäcktes.

Den senaste tidens tillslag mot utlänningar som bryter mot thailändska lagar kom igen efter att Chalong-poliser tillfångatog två nyzeeländska medborgare som påstås ha vägrat att stanna för ett trafikbrott, undvek polisgripande och anklagades senare för att ha misshandlat en polis som förföljde dem i Chalong.

General Surachet Hakparn, den thailändska biträdande nationella polischefen har beordrat att återkalla visum för två nyzeeländska män inblandade i en påstådd virusangrepp på en thailändsk polis och svartlista dem från Thailand. De två männen ska också ha försökt muta polisen när de greps.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.