Tonåring arresterad med pennpistol i Rawai

Rawai –

En ung tonårig motorcykelförare greps i besittning av en pennpistol i Rawai.

Chalong-polisen berättade för Phuket Express att de i slutet av förra veckan patrullerade i Rawai när de såg en manlig tonåring som körde på en modifierad motorcykel. De bad honom att stanna nära Sai Yuan-korsningen på Wiset Road.

Polisen sökte igenom den 16-åriga tonåringen och de hittade en handgjord pennpistol med en .38-kula. Han fördes till Chalongs polisstation för att åtalas för olagligt innehav av skjutvapen och ammunition och för att ha burit en pistol på puben utan tillstånd.

Den misstänktes namn lämnades inte till pressen på grund av hans ålder.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.