Thailand redo för välkomstfestivalen Songkran med spektakulära evenemang

PRESSMEDDELANDE:

Thailand förbereder sig för att välkomna Songkran-festivalen med ett spektakulärt utbud av evenemang i Bangkok. Festivalen, som markerar det thailändska nyåret från den 11-15 april, kommer att se huvudstaden väckas till liv med traditionella vattenritualer, musikfestivaler och kulturella uppvisningar.

 

Enligt Thailands turistmyndighet (TAT) inkluderar viktiga evenemang Maha Songkran World Water Festival 2024, som äger rum längs Ratchadamnoen Klang Avenue och på Sanam Luang, och erbjuder besökarna en rik smak av thailändska traditioner. Musikentusiaster kommer att njuta av Songkran Bazaar Music Festival 2024 på Bazaar Ratchadapisek och Siam Songkran Music Festival 2024 i RCA Central Park, med massor av artister och uppträdanden.

 

Vattenfestivaler som Samyan Water Festival 2024 och S2O Songkran Music Festival 2024 lovar spännande vattenstrider tillsammans med livemusik, vilket skapar en unik festivalupplevelse. "World Water Festival: The Songkran Phenomena" utökar också firandet med evenemang som den ikoniska Songkran Festival 2024 på ICONSIAM och Ultrasonic Water Festival 2024 på Siam Paragon, bland annat, som blandar traditionella festligheter med modern underhållning.

Allmänheten kan hålla sig informerad om dessa händelser genom att följa deras sociala mediekanaler, inklusive https://www.facebook.com/tatnews.org och https://www.instagram.com/tatnews_org, bland andra.

Det föregående är ett pressmeddelande från den thailändska regeringens PR-avdelning.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.