FUSION HOTEL GROUP LANSERAR SIT MÄRKE FUSION SUITES I THAILAND

PRESSMEDDELANDE:

Thailand (13 mars 2024) — Fusion Hotel Group, ett helt integrerat livsstilshotellföretag, tillkännager sin första Fusion Suites-fastighet i Thailand.

Under sitt varumärke Fusion Suites representerar Phuket-fastigheten en spännande milstolpe i vad som är bland Sydostasiens viktigaste stranddestinationer. Öppnandet av fastigheten är en del av koncernens ambitiösa plan för att utöka sina logikoncept för wellness i regionen.

Fusions varumärkesportfölj inkluderar resort- och stadscentrumfastigheter på främsta destinationer, inklusive Cam Ranh, Da Nang, Saigon, Vung Tau och Ho Tram. Fusion Suites-erbjudandet är utformat för att rikta sig till tusenåriga resenärer som söker livsstilsboende och vill ansluta och utforska den omgivande destinationen.

"Vi är glada över att kunna expandera Fusion till Sydostasien och Thailands främsta turistdestination", säger David Roberts, Chief Operating Officer för Fusion Hotel Group. David tillade: "Fusions vision är att skapa verkligt unika logiprodukter fokuserade på välbefinnande och mycket personliga gästupplevelser och att skapa dessa upplevelser till den lokala destinationen och resenären".

Med 141 rum & sviter ligger Fusions senaste tillskott på landets största ö. Fusion Suites Phuket Patong kombinerar thailändsk charm och kultur med asiatisk-influerad portugisisk design i naturliga omgivningar. Hotellet erbjuder 5-stjärniga faciliteter, flera pooler och ett flaggskeppsspa.

Fusion Suites Phuket Patong kännetecknas av sitt tropiska läge på en sluttning som har utsikt över Andamansjön och Patong Beach, vilket gör det till ett lugnt tillflyktsort med natursköna vyer och några av öns bästa solnedgångar. Med sitt Maia Spa för att skämma bort gästerna, sin skräddarsydda "frukost när som helst, var som helst" och en takbar och tapaslounge, representerar resorten ett unikt och speciellt boendetillägg till Phuket.

Det föregående är ett pressmeddelande publicerat med fullständigt tillstånd och auktorisation av organisationen/organisationerna som anges i PR-materialet och TPN-media. Uttalandena, tankarna och åsikterna från organisationen som är inblandade i pressmeddelandet är helt deras egna och representerar inte nödvändigtvis de från TPN media och dess personal.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.