Thailändska muslimer börjar ramadan idag

Nationellt —

Thailändska muslimer kommer att börja observera Ramadan, den heliga fastemånaden, tisdagen den 12 mars 2024, som tillkännagavs av Chularajmontris kontor.

Ramadan, den nionde månaden i den islamiska kalendern, observeras av muslimer över hela världen. Det är en tid för andlig reflektion, självdisciplin och fasta från gryning till skymning. Under denna heliga månad fokuserar muslimer på bön, välgörenhet och att avstå från världsliga nöjen för att stärka sin förbindelse med Gud.

Chularajmontris kontor har utsett den 12 mars 2024 som den officiella början av observationen.

Pattaya News önskar våra muslimska läsare i Thailand och runt om i världen en välsignad Ramadan!

Den ursprungliga versionen av denna artikel dök upp på vår systerwebbplats, The Pattaya News, som ägs av vårt moderbolag TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på [e-postskyddad]

Prenumerera
Tanakorn Panyadee
Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.