Man i Myanmar greps för att ha arbetat olagligt i en cannabisbutik i Patong

Patong –

En man från Myanmar greps efter att han påstås ha hittats arbeta i en cannabisbutik och sälja e-cigaretter i Patong.

Phuket Provincial Police berättade för Phuket Express att de tidigare denna vecka underrättades av Phuket Provincial Public Health Office om att en utlänning hade hittats arbeta i en cannabisbutik.

Polisen inspekterade den oidentifierade cannabisbutiken på Dragon Market i Patong. Kaung, inget efternamn släppt, 22, medborgare i Myanmar, hittades arbetande vid disken inne i butiken. Han kunde inte uppvisa ett juridiskt dokument eller licenslicens för försäljning av kontrollerade örter (cannabisknoppar) eller ett lagligt arbetstillstånd. Han erkände också för polisen att han också sålt e-cigaretter i butiken.

Han fördes till Patongs polisstation för ytterligare rättsliga åtgärder. Phuket Express tillägger att det är viktigt att notera att arbetstillstånd och visum inte är tillgängliga för utlänningar att arbeta som säljare framför butiker.

Relaterade artiklar:

Det fanns 33 utlänningar som har arresterats i Phuket efter en påstådd viral sparkincident som involverade en schweizisk expat som dominerade thailändska medier under den senaste veckan.

Tre kinesiska medborgare greps efter att de hittades illegalt arbetande på en byggarbetsplats i Patong.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.