Man greps på nöjesställe i Patong som påstås ha öppnats utan tillstånd

Patong –

En man greps på en nöjesplats på Bangla Road i Patong som påstås ha öppnat utan lagligt tillstånd efter en razzia i måndags (11 mars).

Patongpolisen berättade för Phuket Express att de klockan 11:00 slog till mot en oidentifierad nattklubb i Soi Gon So på Bangla Road. Kunder hittades även inne på nattklubben.

Herr Pakapumin, inget efternamn släppt, presenterades som ägare. Han kunde inte uppvisa en laglig licens för nöjeslokalen. Han ska ha erkänt för polisen att nattklubben hade varit öppen sedan början av detta år utan laglig licens.

Han fördes till Patongs polisstation för ytterligare rättsliga åtgärder.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.