Brittisk man arresterad med diazepam i Karon

Karon –

En brittisk man greps efter att han hittats olagligt i besittning av Diazepam i Karon.

Karonpolisen berättade för Phuket Express att de tidigare i veckan satte upp en rutinkontroll framför sjön Nong Harn. De stoppade en taxibil och en utländsk man, som senare identifierades endast som Mr Thomas, 27, en brittisk medborgare som enligt polisen såg misstänksam ut när han väntade inne i taxin.

Karon-polisen avslöjade inte specifikt vad som fick Thomas att se misstänksam ut men The Phuket Express noterar att slumpmässiga tester för droger eller olagliga substanser är lagliga i Thailand.

De sökte igenom honom och hittade ett Diazepam-piller på honom. Han fördes till Karons polisstation för att åtalas för olagligt innehav av en kategori 4-drog (Diazepam). Phuket Express noterade att Diazepam ibland används för att lindra symtom på ångest och alkoholabstinens.

Relaterade artiklar:

Det fanns 33 utlänningar som har arresterats i Phuket efter en påstådd viral sparkincident som involverade en schweizisk expat som dominerade thailändska medier under den senaste veckan.

Tre kinesiska medborgare greps efter att de hittades illegalt arbetande på en byggarbetsplats i Patong.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.