Tjeckisk man arresterad i Patong för olaglig inresa i Thailand

Patong –

En tjeckisk man greps i Patong efter att han hittats olagligt in i Thailand.

Patongpolisen berättade för Phuket Express att klockan 9:00 på torsdagen (7 marsth) arresterade de en misstänkt som bara identifierades som Mr. Tomas, 21, tjeckisk medborgare, framför en restaurang på Bangla Road i Patong.

Han fördes till Patongs polisstation för att anklagas för att ha tagit sig in i landet olagligt. Phuket Express noterade att Patong-polisen inte avslöjade fler detaljer om vad som ledde till gripandet av mannen eller hur han olagligt tog sig in i Thailand.

Polisen i Phuket slår nyligen till mot illegalt arbetande utlänningar efter en viral incident som involverade en schweizisk expat. Se andra relaterade berättelser i länkarna nedan:

Phukets immigrationskontor uppgav att de officiellt har återkallat visumet för en schweizisk expat i Phuket i centrum av en påstådd viral påstådd sparkincident.

Mr. Thanakorn Wangboonkongchana, ställföreträdande ledare för United Thai Nation, avslöjade offentligt efter att ha besökt Phuket förra veckan för att inspektera och samla information angående anklagelser om utländska maffiagäng i området.

Två påstådda ryska prostituerade greps i Patong efter en stingoperation.

Tre ryssar greps i en biluthyrningsbutik i Cherng Talay för arbetstillståndsrelaterade brott.

En rumänsk man greps i Patong efter att han påstods sälja resepaket.

Phuket Overstay Incident: Australisk man greps efter att ha rymt sjukhus.

Rysk man greps för att ha arbetat vid penningväxlingsbås i Thalang.

En Kazakstansk kvinna greps i Mai Khao-distriktet efter att hon befunnits vara en illegal taxichaufför.

En svensk man greps efter att han påträffats påstås arbeta på en bar i Karon.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.