Brittisk man häktad på Phukets flygplats för påstådd rattfylleri som orsakat en död på ön Samui

Surat Thani –

En brittisk man, som var efterlyst av myndigheterna, har gripits på Phukets internationella flygplats. Han är misstänkt för en rattfylleriolycka som resulterade i en död på ön Samui.

Phuket Immigration bekräftade gripandet på tisdagen (5 marsth), där den oidentifierade 30-åriga manliga brittiska efterlysta misstänkte greps vid den internationella ankomstterminalen på Phukets internationella flygplats.

Den misstänkte är föremål för en arresteringsorder relaterad till rattfylleri på en motorcykel som orsakar påstådd död och skadestånd. Han har transporterats till Bo Phuts polisstation på Samui Island.

Trots gripandet har Phuket Immigration inte avslöjat den misstänktes namn eller lämnat mer information om den specifika vägincidenten. Dessutom har den brittiske mannen inte lämnat något uttalande angående anklagelserna.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.