Brittisk man greps för att ha sålt LSD och ecstasy på Turtle Island i Surat Thani

FOTO: Dailynews

Surat Thani –

En brittisk man greps efter att han hittats sälja LSD, lokalt känt som magiskt papper, och ecstasy på Turtle Island (Koh Tao) i Surat Thani.

Koh Tao-polisen berättade för The Phuket Express att de på fredagen (1 mars) arresterade en 36-årig manlig brittisk medborgare. Han beslagtogs 75 magiska papper (LSD) och 25 ecstasypiller.

Gripandet kom efter att polisen fått ett tips från en bekymrad medborgare om att en utländsk man arbetade på en bar och sålde illegala droger till turister. Polisen följde upp den misstänkte i fem månader innan gripandet.

Den misstänkte ska ha erkänt för polisen att han sålt ecstasy för 1,000 100 baht per piller och 1 baht för ett magiskt papper. Han fördes till Koh Taos polisstation för att åtalas för olagligt innehav av kategori XNUMX-droger (ecstasy och magiska papper) med avsikt att sälja.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.