Svensk man greps för utbyte av falska pengar i Patong

Patong –

En svensk man greps efter att han ska ha växlat förfalskad eurovaluta i Patong.

Patongpolisen berättade för Phuket Express att på måndagen (26 februarith) kl. 1 meddelades de av en personal vid en växlingsmonter i Soi Saen Sabai på Phang Mueang Sai Gor Road om att en man försökte växla in falska pengar. De rusade till utbytesbåset och hittade en svensk man som fortfarande var där.

Personalen berättade för polisen att den svenske mannen hade försökt använda förfalskad eurovaluta för att växla mot thailändska baht. Den svenske mannen fördes till Patongs polisstation rättsliga åtgärder.

Mannen var inte identifierad och lämnade inget uttalande till media.

Liknande artikel:

En brittisk man greps efter att han ska ha växlat falska pengar i en växlingsbod i Phuket.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.