En ung tonåring död, en saknad i havet nära Koh Samui

Samui, Surat Thani –

En 15-årig tonåring dog medan en annan saknas efter att de simmade i havet utanför Koh Samui.

Räddningsdykare underrättades klockan 6:00 på måndagen (26 februarith) att två manliga tonåringar saknades i havet vid Chaweng Beach i Bo Phut-distriktet, Samui-distriktet. De anlände till stranden för att hitta röda flaggor ute på ett område för att inte bada längs stranden.

De två försvunna manliga tonåringarna identifierades av tjänstemän som Mr. Natthaphon och Mr. Mark, båda var 15 år gamla. Deras vänner berättade för polisen att fem av dem totalt hade badat i havet. Vågorna var upp till två meter höga och spolade bort två av dem. En sökning inleddes senare efter dem.

Klockan 9:20 hittades Mark död på en strand cirka 1.6 kilometer från där han senast sågs. Mr. Natthaphon är fortfarande försvunnen vid presstid och sökandet fortsätter.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.